ФИТР: Отворен јавен повик за компании за технолошки развој и брзо прилагодување на КОВИД- 19

Фондот за иновации и технолошки развој објави јавен повик за Технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19, наменета за микро,

Прочитај повеќе