Најавени повисоки плати и нови инвестиции во технолошко развојните зони

Поттикнување на нови инвестиции и како да се стимулира растот на платите, беа во фокусот на разговорите на директорот на

Прочитај повеќе

Нема да има субвенции за технолошко – развојни компании, ќе се инвестира во продуктивноста на луѓето

На денешната прес конференција, директорот на ДТИРЗ, Јован Деспотовски на новинарско прашање, одоговори на кој начин ќе биде субвенционирана работата

Прочитај повеќе