Бектеши: Од 1 јануари нема да поскапи струјата, ТЕЦ Неготино ќе работи кога тоа ќе биде исплатливо

ТЕЦ Неготино ќе работи кога тоа ќе биде исплатливо. Во моментов е поевтино да увеземе струја, отколку да работи ТЕЦ

Прочитај повеќе

Од јануари ќе се вклучи втор котел во ТЕЦ Неготино и трет блок во РЕК Битола

Во јануари 2022 година ќе се вклучи и вториот котел во ТЕЦ Неготино и третиот блок во РЕК Битола, информира

Прочитај повеќе

Најмалку 10 компании заинтересирани за ТЕЦ Неготино

Најмалку 10 компании се заинтересирани за ТЕЦ Неготино, но физибилити студијата, која се очекува да биде готова на почетокот на

Прочитај повеќе