ТЕЦ Осломеј и понатаму го труе Кичево, а од соларните централи нема абер

Термоелектраната Осломеј не прифаќа одговорност за загадувањето на Кичево и покрај тоа што градот и околината со години е помеѓу

Прочитај повеќе