„Тивко отпуштање – тренд на менаџерите и работодавачите

„Тивкото напуштање“ стана омилен збор на „Тик-ток“ во последните месеци. Меѓутоа, сега излегува дека менаџерите прават нешто слично со вработените

Прочитај повеќе

Феноменот на „Тивкото отпуштање“ и како да го препознаете истиот

Доколку забележите дека вашиот шеф повеќе не го признава вашиот труд и напор како порано, тогаш постои можност да ви

Прочитај повеќе