Царовска во Анкара: ТИКА продолжува со инвестиции во образованието во Северна Македонија

Турската агенција за соработка и координација ТИКА ќе продолжи да ги поддржува заложбите на Владата на Република Северна Македонија за

Прочитај повеќе