Додека „Мета“ и „Твитер“ отпуштаат работници, „Тик-ток“ продолжува да вработува

Додека голем дел од силициумската долина се бори со замрзнување и намалување на вработувањата, барем една компанија за социјални медиуми

Прочитај повеќе