КАМ, ВЕРО, СТОКОМАК, КИППЕР… КОЈ ОД НАЈГОЛЕМИТЕ МАРКЕТИ ДАВА НАЈГОЛЕМИ ПЛАТИ, КОЈ НАЈМАЛИ?

| Касиери, продавачи, редачи на роба и магационери – се работните позиции кои газдите на трговските синџири постојано ги огласуваат. Според

Прочитај повеќе

Новиот Тинекс ќе отвори 60 нови работни места

Се отвора прв Тинекс во рамки на трговски центар од октомври оваа година, кој ќе претставува иновативна комбинација од Супер

Прочитај повеќе

Тинекс вработува во Скопје и Струмица – 5 слободни позиции

Стани дел од тимот на ТИНЕКС МТ! Слободни се следните 4 позиции: Работник за преработки на месни производи -Скопје (линк

Прочитај повеќе