Прекин на работата во штипска текстилна фабрика поради неисплатени плати и придонеси

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“ на својот фејбук објави дека во штипската текстилна фабрика Баргала, денеска имало прекин на работата,

Прочитај повеќе