Д-р Беќаровски: Сите Вие кои со едно исто лажиче се причестивте, го обесчестивте трудот на белите мантили

Фејсбук статус на доктор Нико Беќаровски од Универзитетската клиника за токсикологија: Сите Вие кои вчера со едно исто лажиче по

Прочитај повеќе

Физички бил нападнат доктор од Клиниката за токсикологија

Вчера физички бил нападнат доктор од Клиниката за токсикологија, објави на фејсбук, Министерот за здравство, Венко Филипче. “Денеска физички беше

Прочитај повеќе