- Advertisement -

archiveТопанско

ЕкономијаМакедонија

Град Скопје: Нов парк во Топанско Поле

Градоначалникот Петре Шилегов, градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ардијан Муча,  денеска  го...