Владата одобри 1,1 милијарда денари за континуирано снабдување со топлинска енергија во Скопје

Владата на денешната 85-та седница одобри средства за ликвидно работење на друштвата и континуирано снабдување со топлинската енергија на потрошувачите

Прочитај повеќе

Битиќи: Топлинската енергија во Скопје ќе биде испорачана навреме

Навреме ќе биде испорачана топлинската енергија до домаќинствата во Скопје, граѓаните не треба да се грижат, порачува вицепремиерот за економски

Прочитај повеќе

РКЕ: Потрошувачите приклучени на Балкан Енерџи Груп да ги подмируваат фактурите

Потрошувачите кои се приклучени на Балкан Енерџи Груп да продолжат редовно да си ги подмируваат месечните фактури за испорачаната топлинска

Прочитај повеќе

Бислимовски: Неиспорачана топлинска енергија нема да им биде фактурирана на потрошувачите кога ќе се прави порамнување во мај

Во однос на неиспорачана топлинска енергија, ниту еден киловат час од оваа неиспорачана топлинска енергија нема да им биде фактуриран

Прочитај повеќе