МТСП: Прогласена портокалова фаза- се препорачува ослободување од работа на бремените жени и постарите лица

По прогласувањето на портокалова фаза на територијата на цела држава до 14 август годинава, поради топлотен бран, Министерството за труд

Прочитај повеќе

Во најголемите горештини, Град Скопје, изведува градежни работи

Во најголемите горештини, Град Скопје, изведува градежни работи на мостот Гоце Делчев. Поради топлотниот бран што ја зафати земјата, прогласена

Прочитај повеќе