Сакале да побегнат од торнадото, но шефовите им се заканиле со отказ – осум загинале и осум се исчезнати

Додека катастрофалното торнадо се приближувало до Мејфилд во американската сојузна држава Кентаки, вработените во фабриката за свеќи слушнале предупредувачки сирени

Прочитај повеќе