ЕСМ: Се истражуваат причините за несреќата во која загина работникот во Суводол

Во врска со трагичниот настан во рудникот за јаглен Суводол, во кој животот го загуби работник Вецко Костадиновски, извршувајќи ги

Прочитај повеќе

Вооружен грабеж вечерва во Ново Лисиче

Голема драма, која за среќа не се претворила во трагедија, се случила вечерва во скопската населба Ново Лисиче, јавува КУРИР. Како

Прочитај повеќе