ССКМ ќе ги додели признанијата „Македонски квалитет 2019“

Традиционалната годишна манифестација МАКЕДОНСКИ КВАЛИТЕТ 2019 во организација на Сојуз на стопански комори на Македонија, а под покровителство на Претседателот Стево

Прочитај повеќе