Крива Паланка: Традиционална Бадникарска прослава

Неколку стотици граѓани присуствуваа на традиционалната Бадникарска прослава, на плоштадот „Карпошово востание”, каде општината организираше осветување бадникова погача со паричка.

Прочитај повеќе