„Слобода Превоз“ предлагаат државата да се откаже од нејзините давачки за да помогне на транспортниот сектор

Од Здружението на приватни превозници на Град Скопје „Слобода Превоз“ предлагаат државата да се откаже од нејзините давачки за да помогне

Прочитај повеќе