Средба на премиерот Спасовски со претставници на МАКАМ –ТРАНС: Важна е солидарноста од сите страни, дијалогот носи решенија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, придружуван од заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања,

Прочитај повеќе