Транспортните компании членки на Македонија сообраќај АМЕРИТ ќе бидат осигурени преку Кроација

Кроација осигурување и СИЗ Македонија сообраќај АМЕРИТ денеска потпишаа Меморандум за соработка за осигурување на членките на АМЕРИТ. Сите транспортни

Прочитај повеќе