Дали е според Закон трансформирањето на работниот однос од неопределено на определено време

Трансформирање на работниот однос од неопределено на определено време. Дали е законски? Корона кризата го наметна ова прашање, ние одговараме:

Прочитај повеќе

Со сила исплатил минимална плата и К-15, а згора на тоа им дал спогодби на вработените

Бобан Илијевски Трансформирањето на работниот однос од неопределено на определено работно време стана пракса во Македонија во последниве година дена.

Прочитај повеќе