Од Српската трговска комора го најавија бизнис форумот во Скопје со 350 компании од регионот

Претседателот на Српската трговска комора (ПКС) Марко Чадеж најави деловен форум што утре во Скопје ќе собере околу 350 компании

Прочитај повеќе