8 предвивидувања за тоа какви промени ќе има кај работната сила во 2023

Талентираните Македоноци ќе имаат повеќе шанси бидејќи во 2023 се очекува во предвид да бидат земани повеќе глобални кандидати за

Прочитај повеќе

Најгорливите проблеми на работниците излегоа на површина, но ние некако не ги гледаме… се‘ уште (АУДИО-КОЛУМНА)

Автор: Бобан Илијевски Нова аудио-колумна на Бобан Илијевски на тема „Напредокот на процесите во областа на работните односи“. Транскрипт од

Прочитај повеќе

Трендови на работните места кои ќе бидат карактеристични идната година

Трендови на работните места кои ќе бидат карактеристични идната година Работните места многу еволуираа во пандемиската година. Светот се промени,

Прочитај повеќе