Авиокомпанијата Иберија планира привремено да отпушти третина од своите работници

Шпанската авиокомпанија „Иберија” најави привремено отпуштање на 4.000 до 5.000 работници од вкупно 15.200 вработени поради промени во организацијата на

Прочитај повеќе