Во Тетово се одржа втората јавна трибина посветена на дигитализацијата

Министерството за информатичко општество и администрација, продолжи со организација на повеќе настани во областа на дигитализацијата. Во Тетово се одржа

Прочитај повеќе

„Се уште сум тука, а зошто би заминал“ – трибина за причините на иселувањето на младите

„Сеуште сум тука, а зошто би заминал?“ беше темата на трибината за млади која се одржа денеска во центарот за

Прочитај повеќе

Комисијата за труд на ВМРО- ДПМНЕ организираше трибина за лицата со попреченост

Лицата со попреченост се дел од нашето општество, од нашето секојдневие и навистина потребно е целото општество, односно сите граѓани

Прочитај повеќе