Тркалезна маса и презентација на Програмата за поддршка на конкурентноста на малите и средните претпријатија

Тркалезна маса за Програмата за поддршка на конкурентноста на малите и средните претпријатија (МСП) во Северна Македонија денеска ќе се

Прочитај повеќе

Битиќи на тркалезна маса со дански индустрии: Северна Македонија е доверлив партнер на инвеститорите

Заменик-претседателот на Владата за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи денеска беше дел од тркалезна маса

Прочитај повеќе