Грозоморен спорт: До 36,000 фунти за убивање на поларни мечки!

Иако звучи застрашувачко, можете да учествувате на дванаесетдневен лов на поларни мечки за 36,000 фунти, според Индекс.хр. Во последните неколку

Прочитај повеќе