Finance Think: Потребна е поголема консолидација на тековните трошења за ребалансот да не влијае проинфлаторно

Релабансот на Буџетот е одговор на кризата, но потребна е поголема консолидација на тековните трошења за да не влијае проинфлаторно,

Прочитај повеќе