Анализа: Kој има најмногу пари за трошење? – Еве на кое место сме ние

Европскиот статистички центар, „Евростат“ во анализа објавена на својата веб страна, прави споредба меѓу стандарот за куповна моќ кај граѓаните

Прочитај повеќе