Трудовите инспектори во контрола дали работници работат на топлото време

Трудовите инспектори на 24 и 25 јуни, направиле 95 инспекциски надзори по градилиштата за да проверат дали се почитуват препораките на Владата

Прочитај повеќе

Гласен Текстилец: АПЕЛИРАМЕ не потипишувајте никакви спогодби!

Фејсбук статус на Гласен Текстилец:    По барање на Текстилец, инспекторите од трудов инспекторат, направија надзор во фирмата Алкон текс

Прочитај повеќе