- Advertisement -

archiveтрудови

Македонија

Ќе се бира идејно решение за градинка и основно училиште во Центар

Четиринаесет архитектонски трудови, изработени од студентите на Архитектонскиот факултет, во соработка со стручните служби во општината, од понеделникот се изложени...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Кариера: Дома прават нокти, фризури, торти – кој им го зема ќарот на легалните занаетчии?

Нокти, депилација, шминка, торти, бели пецива, поправање автомобили, шиење фустани... Сето ова се бизниси кои се работат во домашни услови,...