Средба на министерката Шахпаска со Македонската асоцијација на Туристички водичи и Придружници

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска оствари средба со претставници на Македонската асоцијација на Туристички водичи и Придружници,

Прочитај повеќе