Јована Тренчевска именувана за директорка на Државниот инспекторат за труд

На вчерашната седница, Владата го разреши Аљајдин Хавзиу од директор на Државен инспекторат за труд и на таа позиција ја

Прочитај повеќе

Шкријељ: На мајките чие породилно отсуство истекува им се продолжува и тоа е платено

Во соработка со Министерството за здравство и Фондот за здравствено осигурување е донесена уредба со законска сила во делот на

Прочитај повеќе