- Advertisement -

archiveтруски

ПравдаСветСиндикат

Протест на турските синдикати пред француската амбасада во Анкара

Конфедерацијата на турски синдикати (Хак-Ис) вчера одржа демонстрации во Анкара во знак на протест против француската полиција, поради повредата на...