Твитер добива тужби поради масовните отпуштања

„Твитер“ се соочува со колективна тужба поради масовни отпуштања кои потенцијално би можеле да ја преполоват неговата работна сила. Според

Прочитај повеќе

Тошевска: Вака им се одмаздуваат во ЈСП на работниците ако поднесуваат тужби за добивање на своите права

Ако една мравка не може да го подигне зрното, ќе се соберат 10 мравки и ќе го подигнат заедно, затоа

Прочитај повеќе