За тура до Русија и до 10 000 евра! НЕМА ВОЗАЧИ, а еве зошто одбиваат да возат! КОЈ РИЗИКУВА – ДОБИВА

Поради избувнувањето на војната во Украина, проблематичен стана транспортот на стока до и од Русија, поради промените во рутите, ризиците, чекањето на

Прочитај повеќе