Изгласани измените и дополнувањата на Законот за трговија – ќе работат и трговците во туристичките места

Фејсбук статус на Министерот за економија, Крешник Бектеши: Собранието на Северна Македонија денеска ги усвои измените и дополнувањата на Законот

Прочитај повеќе