Кафулињата и рестораните во Охрид и Струга полупразни: Тешко ќе се работи под наметнатите услови

Угостителите во нашите најголеми летни туристички центри Охрид и Струга сметаат дека ќе биде тешко да се работи во условите

Прочитај повеќе