Новите рестриктивни мерки за угостителските објекти се селективни и непрецизни

Туристичко-угостителската комора на Македонија истакнува дека  новите рестриктивни мерки кои ги усвои Владата се непрецизни и селективни поради што се

Прочитај повеќе