Шестиот пакет мерки вреден 17,8 милиони евра е силна поддршка за туристичко-угостителскиот сектор

Владата предводена од СДСМ продолжува со помош и поддршка за домашната економија.   Објавени се седум јавни повици за финансиска

Прочитај повеќе

Над 1.000 физички и правни лица од туристичко-угостителскиот сектор ќе добијат финансиска помош

Над 1.000 физички и правни субјекти аплицираа на петте јавни повици за поддршка на туристичко-угостителскиот сектор кој минатиот месец ги

Прочитај повеќе