Украински тур оператори заинтересирани за носење туристи во Маврово и на Шапка

По белоруските и украински тур-оператори изминатите неколку дена престојуваа во посета на земјава. За време на информативното патување, 15-тина тур

Прочитај повеќе

Јаневски: Шапка и Маврово во фокусот на белоруските туроператори за престојната зимска сезона

Петнаесет туроператори од Белорусија во изминатите два дена престојуваа на информативна тура во Маврово и Попова Шапка, каде се запознаа

Прочитај повеќе