Турската компанија АКСА заинтересирана за соработка со АД ЕСМ за инвестиции во енергетиката

Високи претставници на турската компанија АКСА денеска беа во посета на АД ЕСМ, при што изразија интерес за инвестирање во

Прочитај повеќе