Бектеши на средба со туристичко-угостителскиот сектор за четвртиот пакет мерки

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе одржи средба со претставници на туристичко-угостителскиот сектор. Како што соопшти Министерството за економија,

Прочитај повеќе