Дополнителните интервенции од Владата ја санираа состојбата во делот на тутунот

Дополнителните интервенции што ги направи Владата ја санираа состојбата, вбризгаа пари кај граѓаните и течат сеидбените сезони и во делот

Прочитај повеќе