По катастрофалниот пожар во ТЦ Глобал, првиот целосно реновиран дуќан

Во големиот пожар кој избувна ноќта на 2 јануари во ТЦ Глобал Струмица, беа оштетени една третина од пазарот, голем

Прочитај повеќе