Дали тие 5,000 работници што ќе ги увеземе, ќе ги увезе друга земја (Хрватска) од нас?

Автор: Бобан Илијевски Дојде време угостителите да понудат увоз на работна сила. Во конкретниот случај, на 5,000 работници од Турција

Прочитај повеќе