За четвртиот пакет антикризни мерки, издвоени се 470 милиони евра, вели Арсовски

Портпаролот на Владата на Република Македонија, Душко Арсовски денеска на прес-конференција ги презентираше одлуките од вчерашната владина седница за нови мерки

Прочитај повеќе