Угостителите бараат протоколи за организирање семејни прослави за да опстојат на пазарот

Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) денеска одржа состанок со Комисијата за заразни болести на

Прочитај повеќе

Угостителските објекти за организирани настани, очекуваат да започнат со работа

Економските оператори од цела Македонија, кои располагаат со големи сали за одржување на прослави обединети во Туристичко угостителската комора при

Прочитај повеќе