„Имаме план како платите да изнесуваат од 35,000 до 55,000 денари“

Бобан Илијевски  Претседателот Синдикатот за угостителство и туризам – СУТ Роберт Митровски во мини интервјуто за „Работник“ зборуваше за ситуацијата

Прочитај повеќе

Битиќи: Има пари во буџетот и за нови мерки доколку бидат потребни

Дали мерките се доволни е субјективна оценка, ние можеме да кажеме дека четирите пакет мерки кои Владата ги донесе минатата

Прочитај повеќе

Бектеши: Над 10 милиони евра за поддршка на туристичко угостителскиот сектор

Над 10 милиони евра во шестиот пакет на економски мерки ќе бидат наменети за помош на туристичко угостителскиот сектор, најави

Прочитај повеќе