Приведен угостител од Пробиштип поради непочитување на работното време на угостителски објекти

На 03.01.2021, полициски службеници oд ОВР Пробиштип извршиле контрола на угостителски објекти на подрачјето на ОВР Пробиштип во поглед на

Прочитај повеќе